Επειδή οι ποσότητες ήταν τεράστιες θα σου πω αυτό που κάναμε και εσύ βγάλε περίπου τις αναλογίες 100 κιλά μοσχάρι 60 κιλά αρνί 20 κιλά λίπος 1/2 του κιλού περίπου αλάτι και ένα σακουλάκι κόκκινο πιπέρι προαιρετικά πάντως το μυστικό είναι στο σκεύος, πρέπει να βρεις το συγκεκριμένο αν θες να κάνεις σωστή δουλειά.
Μπράβο Χρήστο....ωραίος ο Καβουρμάς αλλά βαλε και την συνταγή να την δουμε....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΔιαγραφήΕπειδή οι ποσότητες ήταν τεράστιες θα σου πω αυτό που κάναμε και εσύ βγάλε περίπου τις αναλογίες 100 κιλά μοσχάρι 60 κιλά αρνί 20 κιλά λίπος 1/2 του κιλού περίπου αλάτι και ένα σακουλάκι κόκκινο πιπέρι προαιρετικά πάντως το μυστικό είναι στο σκεύος, πρέπει να βρεις το συγκεκριμένο αν θες να κάνεις σωστή δουλειά.
Διαγραφή