Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΧΑΡΟΖΥΜΑΡΟ

ΥΛΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΖΥΜΑΡΟΥ
1 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ ΣΕ 3-4 ΚΙΛΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
 ΚΑΙ 100 ΜL ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 100%
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΡΩΣΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΡΥΠΑΝΙ Η΄ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ

ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ


ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΜΕΛΙ ΣΤΟΥΣ 45-50ο C 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ).



ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ Η ΖΥΜΗ


 ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ 1-2 ΚΙΛΩΝ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ