Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΨΩΜΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ.
 ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 2-3 ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.

 ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.



 ΤΙΣ ΨΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 2,5 ΩΡΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ.


ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑΛΙΝΑ ΒΑΖΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ.