Καβουρμάς μέρος πρώτο
Θα πρέπει πρώτα να βρείτε ένα πλατύ σκεύος για να μπορείτε να το ανακατώνεται ποιο εύκολα
Βράζουμε το λίπος μόνο του μέχρι να βγάλει μπόλικο λάδι, για να μη κολλάει το κρέας
καβουρμάς μέρος δεύτερο
Ρίχνουμε το μοσχαρίσιο και το πρόβειο κρέας σε αναλογία 10 προς 6
καβουρμάς μέρος τρίτο
Σε σιγανή φωτιά το ανακατεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μη μας κολλήσει
Καβουρμάς μέρος τέταρτο
θα πρέπει να φτάσει σε αυτό το σημείο που βλέπετε για να πείτε ότι είναι έτοιμος (προσθέστε αλάτι πιπέρι κόκκινο και ότι άλλο θέλετε προαιρετικά)
Καβουρμάς μέρος πέμπτο και τελευταίο
έτοιμος για συσκευασία, αφού πρώτα τον αφήσουμε λίγο να κρυώσει .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου