Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ


Καβουρμάς μέρος πρώτο
Θα πρέπει πρώτα να βρείτε ένα πλατύ σκεύος για να μπορείτε να το ανακατώνεται ποιο εύκολα
Βράζουμε το λίπος μόνο του μέχρι να βγάλει μπόλικο λάδι, για να μη κολλάει το κρέας


καβουρμάς μέρος δεύτερο


Ρίχνουμε το μοσχαρίσιο και το πρόβειο κρέας σε αναλογία 10 προς 6


καβουρμάς μέρος τρίτο

Σε σιγανή φωτιά το ανακατεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μη μας κολλήσει




Καβουρμάς μέρος τέταρτο

θα πρέπει να φτάσει σε αυτό το σημείο που βλέπετε για να πείτε ότι είναι έτοιμος (προσθέστε αλάτι πιπέρι κόκκινο και ότι άλλο θέλετε προαιρετικά)



Καβουρμάς μέρος πέμπτο και τελευταίο

έτοιμος για συσκευασία, αφού πρώτα τον αφήσουμε λίγο να κρυώσει .